Car Wrapping

Carwrapping is de perfecte manier om uw auto een compleet ander uiterlijk te geven en tegelijk beschermd dit ook de originele lak.

Of het nu gaat om een glanzende, matte of satijn finish, geprint of Chrome de mogelijkheden zijn oneindig.

Wij beschikken over waaiers van 3M en Avery met daarin voorbeelden van alle mogelijke kleuren en finishes.

Wij adviseren u graag persoonlijk over de verschillende kleuren en mogelijkheden, en bekijken welke methode het best aansluit op uw wensen.

Wij werken enkel met A-merk folie, zodat wij kwaliteit en garantie kunnen garanderen. De levensduur en afwerking blijven dus optimaal.

Ook wanneer u na enkele jaren beslist de wrapping te verwijderen, kan u erop vertrouwen dat het koetswerk in originele toestand zonder bijkomende schade is.

Kortom uw wagen beschermd zorgeloos gebruiken op de weg en tegelijk een exclusieve gepersonaliseerde look aanmeten kan perfect met wrapping.

Wrapping kan zowel gedeeltelijk als volledig. U kan bijvoorbeeld enkel uw dak laten wrappen voor een mooi accent, helemaal uw wagen laten wrappen, de beide combineren,.. De mogelijkheden hier in zijn onbeperkt.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Ramen Tinting

We hebben onze ervaring in het tinten van de ramen in de loop van honderden installaties verzameld. Wij hebben geleerd om de beste resultaten te bereiken, een goede communicatie met de klant belangrijk is. Onze ervaringen hebben ons geholpen om voor u het beste materiaal te kiezen uit de wereldwijde markt van merken en folies.

Panther Cars Wrapdesign tint ramen in de hoogste kwaliteit zonder het glas te demonteren uit één stuk folie. Het tint percentage van de film wordt altijd individueel gekozen na zorgvuldig overleg met de opdrachtgever. Zo kan u de wagen met een gerust hart achterlaten en terug komen ophalen.
Tinting van de ramen geeft ook nog eens tal van voordelen met zich mee.

  • UV-stralen worden tot 99% afgewend
  • Beperking van inkijk van buiten uit
  • Minder kans op inbraak
  • …en het geeft jouw wagen nog eens een exclusievere look!